Wat kunt u van ons verwachten in deze moeilijke tijd?

Het nieuwe coronavirus raakt ons allemaal en dat brengt een onzekere tijd met zich mee. In het kader van de nieuwe maatregelen vanuit de overheid en de gezondheid van onze medewerkers, hun families en de maatschappij informeren wij u hierbij over de aangepaste omstandigheden bij Swanenberg om onze klanten en relaties zo goed mogelijk van dienst te blijven.
 

Bereikbaarheid

Wij blijven vooralsnog bereikbaar per mail en telefoon (0486 46 9120) zoals u van ons gewend bent. Onze medewerkers staan zowel thuis, met toegang tot hun digitale werkomgeving, als op kantoor onder aangepaste omstandigheden klaar. 
 

Afspraken

Wij verzoeken afspraken zoveel mogelijk telefonisch of virtueel plaats te laten vinden. Mocht een fysieke afspraak noodzakelijk zijn, dan spreekt het voor zich dat er geen handen worden geschud, gepaste afstand bewaard dient te worden en er altijd de mogelijkheid is binnen Swanenberg om de handen te wassen/ontsmetten.
 

Samen ijzersterk!

Samen staan we de komende tijd voor een enorme uitdaging. Samen zetten we de schouders eronder om sterk uit deze crisis te komen. Op ons kunt u bouwen!

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op.

Onze openingstijden:
maandag t/m donderdag van 08:00 – 17:00 uur en
vrijdag van 08:00 – 16:00 uur.