Swanenberg IJzer Groep

IJzersterk in staal

Swanenberg IJzer Groep levert al meer dan vijftig jaar hoogwaardige ijzer- en staalproducten als stevige basis voor projecten in de grond-, weg- en waterbouw, utiliteitsbouw, de offshore-industrie en de evenementen branche. Van stalen buizen, stalen balken en rijplaten van staal of kunststof, tot houten draglineschotten, staalplaten en profielijzer. Daarnaast vervullen we wereldwijd een vooraanstaande rol als toeleverancier voor handelaren in ijzer- en staalproducten.

Staalconstructies van optimale kwaliteit

Dankzij enorme voorraden op onze locaties in Schaijk, Spijk, Heusden en Beuningen, kunnen we snel leveren tegen scherpe prijzen. En niet alleen van kant-en-klare producten, maar ook producten op maat gemaakt. Swanenberg IJzer Groep beschikt over modern uitgeruste las- en constructiewerkplaatsen, volledig ingericht om elk product naar wens te bewerken. Onze gekwalificeerde specialisten beheersen alle staalbewerkingen tot in de puntjes: van lassen en slotlassen, op maat zagen of snijden tot stralen en coaten. Met een optimale kwaliteit van alle tijdelijke en definitieve staalconstructies als resultaat.

Ons team

Het team van Swanenberg IJzer Groep bestaat uit zowel vakbekwame staalbewerkers als ijverige chauffeurs, een sterke backoffice en een service-gerichte frontoffice die u graag te woord staat. Of u nu vrijblijvend een offerte aan wilt vragen, advies nodig heeft, een last-minute aanvraag of producten op maat wilt bestellen, op de mensen van Swanenberg kunt u altijd bouwen.

Neem contact op