Altijd uit voorraad leverbaar

Meer dan 55 jaar ervaring

Totaalleverancier

Stalen rijplaten

Met stalen rijplaten zorgt u voor een stevige ondergrond voor uw bouwterrein. U kunt voor deze rijplaten terecht bij Swanenberg IJzer Groep, uw ijzer- en staalspecialist sinds 1963. Wij staan aan de basis van de meest omvangrijke projecten in de weg- en waterbouw, utiliteitsbouw en offshore. Ook hebben wij wereldwijd een naam opgebouwd in ijzer- en staalproducten. Met onze snelle levertijden heeft u meestal al dezelfde dag uw aankoop binnen. Snelle en directe service, daar staat Swanenberg IJzer Groep voor. < Gecombineerd aanbod: van stalen rijplaten tot aan heli service

Behalve het huren of kopen van stalen rijplaten, kunt u bij Swanenberg IJzer Groep ook terecht voor de volgende producten en diensten:

  • draglineschotten
  • buizen voor uw bouwprojecten
  • balken in alle soorten en maten

Trakteer uw klanten of relaties op een prachtige rondvlucht boven uw terrein. Met onze speciale heli service kunt u uw relaties vanuit grote hoogte een uniek kijk op het terrein bieden.

Offerte op maat

Indien u meer wilt weten over de verkoop of verhuur van stalen rijplaten, kunt u online een offerte op maat aanvragen. Neem verder een kijkje op deze website voor onze andere producten en diensten. Voor meer informatie kunt u bellen met +31 486 469 120.

Neem contact op

Top