Altijd uit voorraad leverbaar

Meer dan 55 jaar ervaring

Totaalleverancier

Stalen buizen

Voor stalen buizen in alle soorten en maten bent u bij Swanenberg IJzer Groep aan het juiste adres. Onze opslagterreinen herbergen enorme hoeveelheden hoogwaardige stalen buizen die zich lenen voor talloze toepassingen. U heeft de keuze uit nieuwe of gebruikte buizen en kunt uiteraard ook buizen op maat laten maken. Naast aankoop van buizen is het bij Swanenberg IJzer Groep ook mogelijk buizen te huren of gebruik te maken van onze unieke koop-terugkoopregeling. Bij ons vindt u de stalen buizen waar u naar op zoek bent en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Stalen buizen van hoogwaardige kwaliteit

Op deze site vindt u ons grote assortiment van ijzer- en staalproducten waaronder een ruim aanbod aan stalen buizen. Onze stalen buizen kunnen voor allerlei toepassingen worden gebruikt. Een deel van de buizen die wij gebruiken maken we zelfs zelf om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Omdat wij beschikken over enorme opslagterreinen met grote voorraden kunnen wij u een snelle levertijd van uw stalen buizen aanbieden.

Contact

Als u graag meer informatie ontvangt of vragen heeft over ons bedrijf en onze producten kunt u contact met ons opnemen via het nummer +31 486 469 120. Wij staan u graag te woord om u te voorzien van een passende respons.

Neem contact op

Top