Altijd uit voorraad leverbaar

Meer dan 55 jaar ervaring

Totaalleverancier

Stalen balk

Voor de aanschaf van een stalen balk van het type en omvang dat u wenst, kunt u rekenen op het uitgebreide assortiment van Swanenberg IJzer Groep. Wij zijn al sinds 1963 hét adres voor ijzer- en staalproducten en beschikken over enorme opslagplaatsen en voorraden van stalen balken in vele verschillende afmetingen. Op deze manier kunnen wij vrijwel altijd de stalen balk nog dezelfde dag voorrijden of voorvaren. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en u kunt er dus op rekenen dat u bij ons enkel topproducten aanschaft. Wanneer u twijfelt over het type stalen balk dat u nodig heeft, geven onze experts u graag advies.

Stalen balk voor uw project

Op onze site vindt u een groot aanbod van staal- en ijzerproducten die bij ons verkrijgbaar zijn. Hier leest u ook meer over bijvoorbeeld de mogelijkheden tot huur van onze producten. Wilt u onze producten kopen, maar wel zonder risico te lopen? Bij Swanenberg IJzer Groep bieden wij onze producten te koop aan met de service van een terugkoopgarantie. Zo zeker zijn wij over de kwaliteit van onze producten.

Contact opnemen

Als u vragen heeft over onze producten of ons bedrijf kunt u ons contacteren via het telefoonnummer +31 486 469 120. Onze medewerkers staan u graag te woord om u te voorzien van een passende respons.

Neem contact op

Top