Altijd uit voorraad leverbaar

Meer dan 55 jaar ervaring

Totaalleverancier

Rijplaten kunststof

Bij Swanenberg IJzer Groep kunt u terecht voor rijplaten van kunststof of staal. Onze specialisten geven u graag advies op maat aan de hand van bouwtekeningen of een plattegrond. Met de rijplaten van Swanenberg IJzer Groep zorgt u voor een stevige ondergrond op uw bouwterrein, festival of evenement.

Rijplaten van kunststof: een praktische totaaloplossing

Bij Swanenberg IJzer Groep kunt u terecht voor een praktische totaaloplossing. Wij leveren niet alleen rijplaten van kunststof, maar ook de volgende producten:

  • rijplaten van polyester en staal
  • draglineschotten
  • buizen in alle soorten en maten
  • alle typen balken

Daarnaast kunt u bij ons ook gebruik maken van onze exclusieve heli service. Swanenberg Heliservices BV is een door de Inspectie Verkeer en Waterstaat erkend luchtvaartbedrijf. U kunt de heli service gebruiken om uw gasten een prachtige rondvlucht aan te bieden boven uw evenemententerrein of bouwproject. Maar de service leent zich ook uitstekend voor het maken van fantastische luchtopnamen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij laten ze uitkomen.

Producten en diensten

Wilt u graag meer informatie over onze rijplaten van kunststof, of één van onze andere producten of diensten? Neem dan nu contact met ons op. Bel met +31 486 469 120 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij denken graag met u mee!

Neem contact op

Top