Altijd uit voorraad leverbaar

Meer dan 55 jaar ervaring

Totaalleverancier

Balkstaal

Voor balkstaal van hoogstaande kwaliteit kunt u uitstekend terecht bij Swanenberg IJzer Groep. Ons bedrijf is sinds 1963 actief in het verhandelen van ijzer- en staalproducten en heeft een enorme ervaring en kunde op het gebied van balkstaal voor de meest flexibele oplossing voor uw project. U kunt bij ons kiezen om balkstaal te huren of te kopen, maar wat u ook kiest u treft bij ons zeer aantrekkelijke prijzen en een zeer snelle levertijd. En voor professioneel advies staan onze deskundige medewerkers altijd voor u klaar.

Balkstaal: ruime keuze en uitgebreide service

Wanneer u een kijkje neemt op onze website treft u daar ons ruime assortiment aan ijzer- en staalproducten. U kunt bij ons terecht voor stalen balken, profielijzer, damwandprofielen, maar ook dus ook voor balkstaal, constructieplaat, hoekijzer en massief rondstaal. Ook kunnen wij voor u balkstaal op uw gewenste maat fabriceren. Vrijwel al onze producten zijn direct uit onze voorraad leverbaar waardoor wij direct kunnen inspelen op uw wensen. Kiest u voor Swanenberg IJzer Groep dan bent u verzekerd van flexibele oplossingen. Balkstaal kopen, huren of kopen met terugkoopgarantie: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Offerte op maat

Als u vragen heeft of meer informatie over onze producten wilt kunt u ons bereiken via het nummer +31 (0)486 461541. Onze medewerkers helpen u graag aan de informatie die u wenst. Daarnaast stellen wij ook graag gratis en geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u op zodat u een goed beeld krijgt van onze prijzen en onze mogelijkheden.

Neem contact op

Top